Alt malerarbejde, Alt murearbejde, Alt tømrearbejde, Havearbejde, Vedligeholdelse og Billige håndværkere


Service

Vedligeholdelse i haven:

Oprettelse af en blomsterhave
Pleje af træer og buske
Havestier
Græsplæner

Vores virksomhed giver din have velplejet udseende, oprettelsen af landskabet design og skønhed med harmoni, en atmosfære af hygge og velvære.

Oprettelse af en blomsterhave - det er rigtig kunst.

Med indretning af blomsterhaven plantet af frø, bør man på forhånd forestille sig, hvordan de ville se ud med blomster, der vokser op fra disse frø, på forskellige tidspunkter af året - en periode med vækst, blomstringen, og tidspunktet for nedvisning.

En god blomsterhave skal være udformet sådan, at det bliver en glæde for øjet, fra forår til efterår, og fra de første spirer, indtil det første snefald kommer. Forberedelse af jorden, planteudvælgelse, såning af dem, og omsorg for dem - alt skal være underlagt på et plan.

"Hus og Have Multiservice" leverer ydelser i beplantning af blomster: planlægning af haven, planteudvælgelse, jordforberedelse, plantning af blomster og pleje af dem.

Alle disse opgaver vil blive påtage af vores fagfolk.

En vigtig rolle i haven spiller også en græsplæne, der tjener som en bro, der forener elementer af blomsterhaven til en sammenhængende helhed. Med en flot græsplæne kan du oprette en befordrende atmosfære af komfort og ro. Grønt græs dækker en positiv indvirkning på sundheden. Dekoration af græsplæner er vanskeligt, hvilket kræver en betydelig investering af tid og arbejdskraft. Hvis du vil oprette en kvalitetgræsplæne skal man have mange færdigheder, kendskab og erfaring.

Græsplæner kan være af forskellig art, derudover er der flere måder at etablere græsplæner på, hvoraf to er mest udbredte: roll græsplæne, og have & park græsplæne.

Den hurtigste måde at få en smuk græsplæne på derhjemme, er anvendelse af rullegræsplæne, som på kort tid, kan bruges, men denne mulighed har ulemper.

Græsplæne i form af roll kan ikke holde mere end 12 timer i varmen og 5 dage under de mest fugtige forhold efter levering, og før dette ligger på plads. Rollgræsplæner har kortere liv end almindeligt græsplæner, der opnås ved såning på traditionelle måde. Rollgræsplæner er også dyre.

Have og park græsplæne er den mest populære type græsplæne.

Vores specialister ikke bare plantet frø af græs. Vi deltager i forberedelsen af en særlig forbehandling af jorden, for der er vigtigt, at forberede jorden godt. Klipning af græsplæner bør gøres fra maj til oktober måned, med en hyppighed på 1-2 gange om ugen.

Arbejder med græsplænen kan begynde, når det andet arbejde om forbedring af området er færdigt.

Vores designer kan udvikle et projekt af havestier i din have, der kun er afhængigt af dine ønsker og muligheder. Vi kan arbejde på nedlægning af baner, fliser, blokke eller natursten.

Pleje for træer og buske omfatter:

Beplantning af træ og buske
Vanding;
Gødning;
Bekæmpelse af ukrudt;
Skæring og udtynding;
Fjernelse af de gamle, syge og døde grener;